Astrološki pregled za torek 6. september

dnevni horoskop slika
V torek se bomo spuščali v poglobljene pogovore in skušali odkriti zakaj je vse tako kot je. Luna v škorpijonu bo v nas vzbujala bolj intenzivne reakcije. Vse se nam bo zdelo izredno pomembno in celo odločilnega pomena. Vseeno Luna v škorpijonu nosi veliko notranjo moč, ki jo lahko uporabimo za spopadanje z dnevnimi izzivi.

Najprej se bo Luna harmonično povezala z R Neptunom, ob 11.54. uri. V sebi bomo mnogo bolj pomirjeni. Zaznavali bomo večjo pretočnost energije, ki jo lahko koristno usmerimo in uporabimo za iskanje primernih rešitev in nudenje pomoči.

Zvečer ob 20.05. uri bo na vrsti Lunin sekstil s Soncem. Luna je v rastoči fazi kar nas spodbuja in daje energijo za naprej. Tukaj pa bo Luna spodbudila sestavljajoči se trigon Sonca in R Plutona, ki se dovrši jutri ob 7.19. uri. Tako bomo tudi že danes zaznavali vpliv, ki ga nosi ta povezava. Veliko volje, notranje moči in energije bodo deležni predvsem levi in škorpijoni. Izredno produktivni znamo biti. Svojo voljo in moč bomo izražali bolj nekompromisno. Svoji karizmatičnosti navkljub bomo bolj neizprosni in jasno se bomo zavedali svojih ciljev.