Astrološki pregled za torek 6. junij

dnevni horoskop slika
Današnji torek bo z Luno v škorpijonu kar drugačen od predhodnih dni. Danes bodo naši čuti in občutki v ospredju. Vse dogajanje bomo močneje zaznavali in se nanj tudi primerno odzivali. Danes zaupajmo vase in svoji intuiciji, in ne dovolimo, da bi nam drugi vsiljevali svoja prepričanja. Če bomo znali dobro izkoristiti Luno v škorpijonu, se bo naš mali, osebni svet, odprl in s svojo opreznostjo in izredno natančno pozornostjo, bomo dobili vpogled v širšo sliko.

Danes svoj prestop naredi Venera. Ob 9.26. uri bo prestopila v svoj dom, v znamenje, ki mu vlada in kjer se izredno dobro počuti. Venera v biku nam kaže kaj je tisto kaj je zares vredno, kaj je tisto kar resnično nekaj pomeni. Več pozornosti bomo tako usmerili tudi na področje financ, ki se z dobrimi vlaganji lahko oplemeniti. Večjo oporo bomo lahko zaznali tudi v partnerstvu, ki nam bo prinašalo občutek varnosti, stabilnosti, neke gotovosti in s tem ugodja.

Današnje povezovanje Lune bo bolj skromno. Šele ob 17.14. uri bo naredila trigon z Neptunom. Vodni trigon nam bo postregel z več nežnimi in rahločutnimi energijami. Ta del dneva posvetimo nekaj več časa najbližjim pa tudi sebi. Naj nam majhne radosti napolnijo in obogatijo dan.