Astrološki pregled za torek 5. julij

dnevni horoskop slika
Bolj tihi in mirni bomo, bolj občutljivi in predvsem čustveni. Želeli bomo pozornost in obujali bomo spomine.

Močne in izrazite energije Lune v raku nas čakajo danes. Čustva in občutki bodo danes v ospredju. Bolj tihi in mirni bomo, bolj občutljivi in predvsem čustveni. Želeli bomo pozornost in obujali bomo spomine. Ker bomo priča temu, da se svet ne vrti okoli nas samih, nam to lahko povzroči kakšen nemir ali razočaranje. Vseeno bo danes dober dan za umiritev, meditacijo in širjenje ljubezni. Ko bo Luna ob 18.28. uri prestopila v leva bomo že bolj samozavestni, pogumni in družabni. Imeli bomo več energije in željo po premiku in napredovanju.

Najprej se bo Luna ob 6.43. uri s trigonom povezala s S Marsom. Ni se še čisto usmeril naprej, ampak že dobiva potreben zalet. Mars že tako narekuje tempo in priganja Luno. Spet bo spodbujen aspekt Marsa in Urana, ki nam bosta postregla z več nemira, napetosti in močne nenadzorovane energije. Poiskusimo se brzdati kolikor bo le to v naši moči. Že ob 8.29. uri bo Luna prav tako sestavila kvadrat z Uranom, ki nam bo povzročil še nekaj preglavic, stresa in nepričakovanih sprememb.

Se pa sestavlja eden bolj kreativnih in umetniških, celo zdraviteljskih aspektov. Merkur je pospešil svoj korak in se danes ob 14.19. uri s trigonom poveže z R Neptunom. Obdaril nas bo z inspiracijo, intuicijo, povečana bosta naša domišljija in zaznavanje. Spodbujena bo naša izraznost in s tem ustvarjalnost. Danes bodo v ospredju naši talenti kot tudi literatura vseh vrst. Dvojčki, device in ribe pokažite kdo ste.