Astrološki pregled za torek 5. april

dnevni horoskop slika
Tudi torek bo z Luno v ribah bolj nestabilen in zmeden. Iskali bomo tolažbo, varno zavetje, razumevanje in sočutje. Predajali se bomo toku in poskušali ujeti tisti val, ki nas bo najbolj umirjeno pripeljal do konca dneva.

Najbolj bomo to zbegano Luno v ribah občutili zjutraj, ko ob 8.33. naredi opozicijo s svojim dispozitorjem R Jupitrom. Čustveno bomo zelo nestabilni, celo izgubljeni. Lahko da nam bo ponagajal občutek za čas, zato se vzemimo v roke in stopimo v korak s časom, da ne bomo preveč zamujali (na sestanke).

Ob 10.42. bomo lahko še bolj ponotranjili te naše negativne občutke strahu in manjvrednosti. Ne bo šlo drugače, kot da za ta čas sežemo globoko vase, si priznamo določene stvari, ugriznemo to kislo jabolko in nadaljujemo dan ne glede na pretekle dogodke.

Luna nam bo s sekstilom na Plutona, ob 12.33., pokazala rešitve. Zbrali bomo moči in izstopili iz začaranega kroga, ki nas je odvlekel na stranpota.

Čaka pa nas še en pomembnejši aspekt med Soncem in R Saturnom. Pozitivnost ognjenega trigona bodo najbolj čutili levi, kozorogi in vodnarji. Zaradi R Saturna sicer ne bomo kipeli od energije in drznosti, nam bo pa ta dal več discipline, odgovornosti, delavnosti in doslednosti. Znali si bomo zastaviti cilje in iskali tiste tradicionalne in osnovne vrednote, ki nam bodo pomagale postopoma in zagotovo najti rešitve, priti na cilj in se postaviti na realna tla.

Venera bo bike in tehtnice odpeljala v nove energije, nove dogodivščine in nove izzive. Ob 18.50. bo prestopila v ovna. Dobili bomo samozavest. Na začetku bomo kar prekipevali od energije. Vedeli bomo kaj hočemo in imeli bomo moč in pogum, da to tudi dosežemo. Venera je v ovnu bolj bojevita, ognjena in strastna in to bo tudi pokazala. Lahko celo s kakšnim prepirom.