Astrološki pregled za torek 30. maj

dnevni horoskop slika
Torek bo z Luno v levu bolj velikopotezen, srčen, optimističen in drzen. Svojo energijo bomo uporabili za doseganje svojih ciljev. Uživali bomo v družbi in to, da bomo opaženi bo eden naših glavnih motivov. Danes bomo našli več priložnosti za sproščanje, igro in zabavo.

Lunin sekstil z R Jupitrom bo na vrsti ob 12.56. uri. To nam bo še dodatno odprlo srce in pogled naprej. Pozitivna naravnanost, ki nas bo napolnila, nam bo nudila vso potrebno podporo. Zaupajmo vase in v svoja dejanja.

Večerni kvadrat Lune in Merkurja nam bo zopet prinesel nekaj več nemira in negodovanja. Bolj kot druge, bomo poslušali sebe… ne, bolj kot sebe, bomo poslušali druge… No, nek šum v komunikaciji bo močneje prisoten, zaradi česar ne bomo mogli doseči kompromisov.

V noči na sredo pa se bo sestavil seksitl Marsa in Urana. Ovni, škorpijoni in vodnarji bodo njuno povezovanje še najmočneje zaznavali. Tudi že danes bodo te energije vplivale na dnevno dogajanje. Izjemna, silovita, centrifugalna moč bo tokrat delovala v naše dobro (razen, če imate sami v karti Marsa in Urana neharmonično povezana). Izrazita bo tako fizična, motorična moč, kot tudi moč komunikacije, lahko celo uma. Z več odločnosti in zavedanja bomo nastopali bolj nekompromisno in z veliko močjo vztrajnosti.

Jutri popoldne se bo tudi Merkur s trigonom povezal z R Plutonom. Nekaj njunih energij bo mogoče tudi že zaznati danes. Še posebno jih bodo zaznavali dvojčki, device in škorpijoni. Močne besede in močne reakcije bodo s tem kar prevzele pobudo in jasno bomo znali povedati in pokazati kaj imamo v mislih. S tem povezovanjem ne bo nobenih dvomov ali pomislekov. Zelo jasno sliko bomo imeli in naše izjave bodo tudi zelo premišljene, taktne in svojih zahtev ne bomo spreminjali. Sem in tja pa se bomo dotaknili tudi kakšne pereče vsebine in bili zelo vztrajni pri svojih stališčih. S temi vplivi je prav tako potrebna večja previdnost v prometu