Astrološki pregled za torek 30. avgust

dnevni horoskop slika
V kolikor bomo lahko delovali bolj na površju, potem nas Luna v levu, da z večjo ustvarjalnostjo zapolnilnimo svoj prosti čas.

Obdobje med dvema mrkoma je vedno nekoliko bolj napeto, saj ljudje predelujemo globlje. Mrk, ki nas čaka, pa še toliko bolj neizprosno pritiska in prinaša nemir, strahove in nas spodbuja, da spustimo iz naših življenj vse, kar ne potrebujemo več.

V kolikor bomo lahko delovali bolj na površju, potem nas Luna v levu, da z večjo ustvarjalnostjo zapolnilnimo svoj prosti čas. Vseeno se bomo želeli pokazati svetu. Pokazati kaj lahko damo drugim in se tako nesebično izpostaviti in opozoriti nase.

Bo pa Luna danesob 9.50. uri sestavila ognjeni trigon z Marsom in nam s tem pokazala, da nismo čisto izpraznjeni ter da izkoristimo voljo in moč za tisto, kar si želimo.

Tudi Venera je zaznamovala spremembo energije s svojim prestopom v tehtnico. Čas je že bil, da se umirimo in poiščemo tako notranje ravnovesje, kot tudi harmonijo v partnerstvu in z bližnjimi. Predvsem biki in tehtnice bodo zaznali več te prikupno-pasivne energije. Kar nekako zaljubljeni bojo. Morda pa čisto zares.