Astrološki pregled za torek 3. april

dnevni horoskop slika
S torkom se bomo z Luno v ribah nekoliko nostalgično poslovili od praznikov in vsem sporočali kako se ob tem počutimo. Čeprav nam Luna v ribah prinaša mirne energije, bomo danes kljub vsemu uživali v prijetni družbi. Ne bo nam odveč prisluhniti prijatelju in deliti z njim svoje izkušnje. Ob 19.04. pa se bodo energije močno spremenile. Luna bo s prestopom v ovna prinesla več energije, dinamičnosti, odločnosti in drznosti.

Najprej pa bo Luna, še v ribah, zjutraj ob 7.08. uri, naredila sekstil z R Merkurjem. Povečana bo naša želja po sporočanju, vendar bo sam R Merkur imel preveč dela in večina informacij bo ostala v naših miselnih zalogovnikih. Bosta pa zato povečana naša domišljija in sočutje.

Sonce bo tudi danes sklenilo novo povezavo. Ob 9.57. se harmonično poveže z R Jupitrom. Levom, strelcem in ribam se poleg podpore, uspehov in dobrih odnosov, obeta tudi kakšna finančna poslastica. Zemeljski trigon med Soncem in R Jupitrom, nam bo prinesel več priložnosti, da se postavimo na trdna tla in si zagotovimo bolj stabilne pogoje za prihodnost (ali pa bomo mi tisti, ki bomo nekomu omogočili pogoje za napredovanje).