Astrološki pregled za torek 29. marec

dnevni horoskop slika
Tudi torek bo z Luno v strelcu dan poln upanja, veselja in energije. Dobra volja in optimizem nas bosta spremljala na vsakem koraku in nam bistrila pogled kamorkoli ga bomo usmerili. Polni bomo pozitivne energije, neobremenjeni in velikopotezni.

Čisto na začetku dneva, ob 5.49. uri, bomo nekoliko pod vplivi Luninega kvadrata z Neptunom, ki nas bo hotel zadržati v toplem zavetju postelje, pod okriljem sanj in občutkom prevelike občutljivosti ter brezvoljnosti. Kasneje bomo spet čutili več energije.

Več poguma, dinamike, zgovornosti in fleksibilnosti nam bo dal trigon Lune in Merkurja, ki se sestavi ob 14.55. Povečana bo naša komunikativnost in družabnost. Veliko misli se nam bo podilo po glavi in imeli bomo občutek, da moramo vse povedati na glas.

Ob 15.55. pa Luna doseže kvadrat z R Jupitrom. To bo šele spodbudilo naša pričakovanja in pretiravanja v vse smeri. Veliko bomo čustvovali, veliko upali in se razdajali. Večji del te pozornosti raje usmerimo v dom in družino, sicer pa vseeno bolj previdno ravnajmo z uživanjem na vseh področjih.

Streznitev, obsodbe, pomisleki, strah nas bodo kmalu doleteli. Luna ob 17.17. uri dopolni konjunkcijo z R Saturnom. To nam prinese polno nekih dvomov, negotovosti, nemoči in vdanosti v usodo. Luna na tem mestu spodbudi trigon Merkurja in R Saturna, ki se dovrši v sredo. Še vedno nas bo vodilo nezaupanje, vendar bomo bolj pragmatični in dosledni. V svoja vsakodnevna opravila bomo vlagali veliko truda, a na koncu bodo rezultati toliko bolj trdni in gotovi. Naši odzivi in dejaja pa bodo zelo zrela.