Astrološki pregled za torek 27. september

dnevni horoskop slika
Radi bomo zunaj, na zraku in predvsem na soncu, pa tudi dobra družba se bo zelo prilegla.

Danes bo Luna še v levu. Še bo spodbujala naše veselje, odprtost, igrivost. Radi bomo zunaj, na zraku in predvsem na soncu, pa tudi dobra družba se bo zelo prilegla. Luna bo večji del dneva v praznem teku. To nas bo odpeljalo tudi na področje ljubezni in lepih odnosov, saj je njen dispozitor v tehtnici. Bolj sproščeni in prijateljsko naravnani bomo. Predvsem uživajmo v teh prijetnih energijah, saj bodo jutri začele veljati bolj precizne, delavno usmerjene in tudi kritične energije.

Danes velik korak naredi tudi Mars. Ob 10.06. uri iz strelca prestopi v kozoroga. Največjo spremembo energije bodo zaznali ovni in škorpijoni. Več bo ciljne usmerjenosti, strukturiranosti in volje do dela. Marsova energija bo končno dobila svoj namen. Ves zalet, energijo in odločnost, ki jo premore Mars se bo v tem času dalo zelo konkretno usmeriti in z njeno ˝silo˝ narediti res veliko. Bolj bomo delali, predvsem fizično in tako gradili, zbirali in postavljali temelje za lastno prihodnost.

Ob 10.52. uri bo Luna sestavila svoj zadnji aspekt danes. Trigon z R Uranom nas bo še dodatno predramil in nas navdušil s svojimi idejami. Še bolj bomo dinamični in družabni, nenavadni in odprti za nove predloge.