Astrološki pregled za torek 27. junij

dnevni horoskop
Tudi v torek bo Luna še v levu. Z več entuziazma in odprtosti bomo stopali v dan in težave reševali z več optimizma ter poguma. Bolj instinktivno bomo pristopali. Z več elana in odločnosti. Želeli si bomo sijati in biti glavni.

Luna se bo najprej, ob 12.29. uri, s kvadratom povezala z Venero. To so drugačne energije, ki jih obljublja Luna v levu. Veliko bo nezadovoljstva, pasivnosti, trmarjenja in celo brezbrižnosti, kar bo zmotilo dan marsikomu.

Tudi naslednji trigon Lune z R Saturnom, ki bo na vrsti ob 15.38. uri, ne bo prinesel lahkotnih energij, bo pa prinesel več jasnih pogledov, več odgovornosti in zavedanja kaj je tisto, kar je resnično pomembno. Nekoliko bolj zadržani bomo, resni in premišljeni.

Bodo pa danes v zraku cel dan energije, ki nam jih obljublja Merkur in njegovo povezovanje. Ob 20.20. uri se s kvadratom poveže z Jupitrom. Kardinalni kvadrat bodo najbolj zaznavali dvojčki, device, strelci in ribe. Misli in vsi razumski procesi nam bodo ušli izpod nadzora. Ker se bo jutri Merkur s trigonom povezal tudi z R Neptunom, bodo naše ideje in ideali mnogo preveliki in preveč optimistični. Na sploh bo sporazumevanje moteno in stalno bo prisoten šum v komunikaciji. Dogovori se ne bodo realizirali na način kot bi sami želeli. Vseeno nam zna kasneje koristiti večje razumevanje, potrpežljivost in potrpljenje. Merkurjev trigon z R Neptunom se bo sestavil v noči na sredo, ob 2.22. uri. Z večjim občutkom bomo pristopali in iskali načine.