Astrološki pregled za torek 26. julij

dnevni horoskop slika
Kar hitri bomo, dinamični in polni življenjske energije. Upali si bomo in tudi odločali se bomo brez oklevanja.

V torek nas bo Luna v ovnu še napolnjevala z energijo in nas spodbujala v akcijo. Kar hitri bomo, dinamični in polni življenjske energije. Upali si bomo in tudi odločali se bomo brez oklevanja.

Po prvem jutrnanjem aspektu ob 8.18 uri, bo Luna v prazno. Še bo spodbujena naša spontanost in dinamičnost. Če le ne bo prevladala netolerantnost in prevelika impulzivnost ali eksplozivnost, znamo danes svojo moč in energijo dobro uporabiti. Po 17.37. uri pa bo Luna spremenila znamenje in s tem dnevno dinamiko. S prestopom Lune v bika bo potreba po uživanju in sproščanju večja. Znali bomo biti potrpežljivi, a tudi natančni.

Ob 8.18. uri Luna torej sestavi konjunkcijo z Uranom. Ta ognjena, dinamična in sploh eksplozivna energija nas zna hitro spraviti na noge. Tokrat ne bomo ravno potrpežljivi, lahko bomo celo preveč vsiljivi in nestrpni. Težje bomo ohranjali notranji mir. Že prej zjutraj pa je Luna s trigonom na Merkurja spodbudila tudi trigon Urana in Merkurja, ki bosta glavna v sredo. Polni bomo idej in nenavadnih zamisli. To govori tudi o naši motoriki in mobilnosti. Hitri bomo tako v sporočanju kot v gibanju. Dvojčki, device ter vodnarji bodo izjemno komunikativni, dinamični, družabni in polni energije. Prepoznali jih bomo, saj znajo njihove roke kar neustavljivo opletati.

Ponoči pa se sestavi tudi Zadnji krajec. Lunin kvadrat na Sonce bo najmočnejši ob 1.00. uri vseeno pa bomo lahko zaznavali njegov vpliv. Nekaj stvari bo treba pripeljati h koncu, zato bomo tokrat pregledovali in ocenjevali stanje kjer smo sedaj.