Astrološki pregled za torek 25. oktober

dnevni horoskop slika
Bolj premišljeno bomo postopali in dosledno iskali rešitve, ki bi nam lahko bile v pomoč.

V torek bo Luna že v devici. Vse nas bo nagovarjalo k temu, da se moramo še bolj zavzeti za svoje zdravje in svoje počutje. Bolj premišljeno bomo postopali in dosledno iskali rešitve, ki bi nam lahko bile v pomoč. Bolj bomo razumski in to nam bo tudi pomagalo, da si naredimo dober dnevni načrt in se ga dobro držimo.

Ob 6.16. uri se bo Luna povezala s svojim tokratnim dispozitorjem, Merkurjem. Njun sekstil nas bo nagovarjal, da ostanemo zvesti sami sebi in začnimo delovati iz sebe in za sebe. Znali bomo izraziti svoje misli in potrebe.

Tudi s Soncem se bo Luna danes povezala s sekstilom ob 9.43. uri. S tem bo v nas še več želje po upoštevanju svojih ciljev in želja. Neka večja pomirjenost ali zadovoljstvo bo prisotno. Lažje bomo sledili svojim vzgibom, ki se jih bomo tudi močneje zavedali.

Zvečer ob 22.54. uri pa bo Luna s svojim kvadratom na Venero sporočila, da so pred nami bolj občutljivi, ranljivi in z razočaranjem zapolnjeni trenutki. Venera se v teh dneh povezuje z R Neptunom in kasneje še z Jupitrom. Tokrat bodo te bolj žalostne in pasivne energije zaznavali biki, tehtnice in ribe (z Neptunom), kasneje pa nekaj tega še strelci. Kvadrat Venere in R Neptuna bo moč zaznati tudi danes, saj se njuna strnitev dovrši v sredo ob 03.54. uri. Več bo občutkov ranljivosti in razočaranja. Hrepenenje po daljni ljubezni bo bolj izpostavljeno. Romantika bo v zraku, a bo težko dobila svoje mesto pri nas. Vračanje v preteklost in obujanje spominov nam bo bolj pomembno. Ta povezava pa nam obljublja tudi močno predajanje užitkom, kar bi nam na dolgi rok sicer lahko škodilo. A Venera se pozitivno povezuje še z Jupitrom (kar se bo dovršilo v sredo) in to nam odpira srce, nosi zadovoljstvo, velike nasmehe na obrazu in večje zaupanje. Bolj predani bomo in zadovoljni. Zmogli bomo obdržati dobro voljo in se držati svoje poti.