Astrološki pregled za torek 24. maj

dnevni horoskop slika
Tudi torek nam še ne bo prinesel več veselje in igrivosti.

Luna bo ob 7.33. prestopila v kozoroga in nam prinesla več občutka za odgovorno, resno in premišljeno delovanje. Čustveno in psihično danes ne bosta našla svojega mesta v našem prezaposlenem urniku. Bolj bomo praktično in funkcionalno naravnani.

Venera bo imela danes prav tako veliko vlogo in pomembno sporočilo. Biki in tehtnice bodo zaznali njeno spemembo energije, saj bo ob 11.44. prestopila v dvojčka. Čeprav simpatična, radoživa in igriva, se bo danes težko sprostila. Morda jo zna spodnesti prevelika zgovornost, ki ji jo daje dvojček.

V noči na sredo, ob 4.38. uri se namreč v opozicijo povežeta Venera in R Mars. Velika ljubimca, ki bosta svojo strast in ognjevitost kar kar preveč izkazovala. Harmonija v partnerstvu bo težje dosegljiva. Težko bo povezati dva nasprotja in ju uskladiti. Primanjkovalo nam bo sproščenosti in umirjenosti. Poiskusimo izkoristiti lastnosti gibljivih znamenj. Bodimo bolj igrivi, radovedni, zvedavi in fokus poiskusimo usmeriti v svoje talente in privoščimo si več gibanja v naravi.