Astrološki pregled za torek 23. maj

dnevni horoskop slika
Torek bomo začeli zelo aktivno, dinamično in polni energije. Luna v ovnu bo vso aktivnost in borbenost le še spodbujala. Vse do 14.32. ure bomo lahko uživali te elana polne energije, potem pa bo Luna prestopila v bika in naš notranji čut nam bo spregovoril v bolj umirjenih energijah.

Sami bomo mnogo bolj praktični in stabilni. Luna v biku je pomirjena in bolj povezana s sabo in svojimi vzgibi. Te energije nam bodo v pomoč, saj smo pred Mlajem, ki nam že tako jemlje energijo in upanje. Treba se bo soočiti s sabo, s svojimi vrednotami in pogledi na realno stanje. Mlaj nam prinaša nove začetke, cena za to pa je, da se odpovemo nečemu staremu. Luno v biku izkoristimo za praktično naravnanost in ne vztrajajmo pri svojih stališčih po nepotrebnem.

Luna v ovnu bo ob 8.15. uri sestavila trigon z R Saturnom. Obujen bo trigon Saturna in Urana, ki se je sestavil v preteklih dneh. Jutranje minute bodo kar zdrvele mimo nas. Zavedali se bomo svoje preteklosti in svojih preteklih dejanj. Zdaj pa, polni teh izkušenj, gradimo naprej in postavljamo nove temelje.