Astrološki pregled za torek 22. november

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna že v dvojčku. Prinesla nam bo več sproščene in neobremenjene energije. Pokazali bomo več interesa za prijatelje in za stvari, ob katerih se počutimo lahke. Nasmehi in iskrivost ter iskrenonost bodo danes naše glavno vodilo. Čeprav nekoliko negotovi in nezaupljivi, bomo lažje sprejemali manjše odločitve. Tudi ob napačnih odločitvah bomo le skomignili z rameni in se obrnili naprej. Zavedali se bomo, da so tudi napake del našega življenja in jih tretirali kot lekcije iz katerih se učimo in rastemo.

Ker je Merkur v strelcu, bo Luna z njim sestavila opozicijo in to že zjutraj ob 8.54. uri. Te energije ne bodo tako napačne, še posebno, ker se sestavlja sekstil Merkurja in Marsa, kar bo danes zelo aktualno. Njuna povezava bo na vrsti ob 18.22. uri. Povsod bomo zaznavali neko šumenje, čvekanje, gibanje, tudi nemir in hitenje. Ovni, dvojčki, device in škorpijoni znajo biti danes kar produktivni. Veliko se bo delalo, prevsem pa govorilo in sporočalo. Vseeno to ne bodo nepomembne informacije. In zelo na glas znamo povedati svoje ideje, ker bomo imeli prav. Ne bo šlo drugače kot direktno, usmerjeno, napredno in zagnano. Tako in nič drugače.

Ob 16.52. uri bo Luna naredila tudi kvadrat z R Neptunom, ki se v svojem tempu, zelo počasi, že ustavlja, da bo naredil svoj obrat. Ta vpliv nas zna malo ustaviti in upočasniti. Če ne drugače, bomo bolj zatopljeni vase, polni vprašanj in v iskanju vere in tolažbe. Zaželeli si bomo več nežnosti.