Astrološki pregled za torek 22. marec

dnevni horoskop slika
Tudi v torek bomo zelo pridni, delavni, skrbni in natančni.

Točno tako kot narekuje Luna v devici. Kritično bomo zbrali podatke, jih urejali in analizirali. Razumska devica se ne bo pustila motiti, četudi bo zakopana v raznorazne obveznosti. Luna v devici nam kaže in nas uči kako biti praktičen in zbran. To bo obdobje, ko se bomo znali organizirati, vedeli bomo kaj je potrebno storiti in vse česar se bomo lotili bo tudi narejeno. Lastnost device je tudi kritičnost in prevelika natančnost, kar pa lahko vodi v zaskrbljenost, anksioznost in splošno nezadovoljstvo.

Merkur je zamenjal znamenje! Dvojčki in device so že v pogonu, že odločno hitijo na svoji poti, kjer se jih bo tudi slišalo. Merkur v ovnu je bolj glasen pa tudi hiter. Misli bodo hitre, direktne in tudi bolj naperjene (ne nekoga). Odzivi in reakcije bodo bolj ognjeni, samozavestni in prav energični. V tem obdobju bodo v ospredje lahko prišli tudi kakšni športniki, s svojimi gibalno-motoričnimi sposobnostmi in talenti.

Jutri pa nastopi Polna Luna in Lunin mrk. Že nekaj časa čutimo več nemira in čustvene napetosti. V nas se nabira energija in ne vemo kaj bi z njo, kako bi jo sprostili in kam usmerili. Zaradi tega so tudi naše reakcije močno prepojene s temi presežki energije, mi pa s hitrimi mislimi ne vidimo realne slike in tudi premočno reagiramo. Poskusimo postopati bolj previdno, strpno in umirjeno.