Astrološki pregled za torek 19. julij

dnevni horodkopslika
Bolj se bomo zavedali svoje cene in zahtevali bomo svoj kos pogače. Pri poslovnih zadevah smo lahko bolj produktivni in uspešni.

Danes bo Luna v kozorogu. Nekoliko bolj zadržani bomo, predvsem pa bolj resni in resnicoljubni. Luna v zemeljskem in kardinalnem znamenju bo kar nepopustljiva in tudi borbena. Bolj se bomo zavedali svoje cene in zahtevali bomo svoj kos pogače. Pri poslovnih zadevah smo lahko bolj produktivni in uspešni. Tudi z energijami Polne Lune bomo zmogli veliko narediti.

In zjutraj ob 8.27. uri se sestavi trigon Merkurja in R Saturna. Premišljenost in praktičnost nam bosta danes prišla zelo prav. Zmogli bomo večje miselne in razumske napore pa tudi kakšne težje stvari bomo zmogli premakniti. Ne bo šlo zlahka, a bomo vztrajni in praktični. Zmogli se bomo soočiti z realno in surovo stranjo življenje in jo usmeriti v svojo smer. Če boste danes prestrogi do sebe, si dajte čas in imejte v zavesti, da bo tudi to kmalu prešlo.

Tudi ob 10.39. uri bomo malce lažje zadihali. Luna sestavi svoj trigon z Jupitrom in poudari, kako prijetno zna biti na trdnih in realnih tleh. Le trda podlaga nam daje oporo za kvaliteten odriv v željeno smer.

Naslednji kvadrat Lune in Urana, ki bo na vrsti ob 19.05. uri nam zna pognati kri po žilah. Odločnosti in vztrajnosti bo kar preveč in s tem tudi nemira.

Preden bo Luna dosegla svoj vrhunec, se bo s sekstilom povezala še z Marsom. Ob 21.12. uri bomo začutili še dodaten val energije, ki jo bo treba usmerjati zelo previdno. Vsi tisti, ki vam Polna Luna povzroča težave in nemir, boste bolj vzemirjeni in netolerantni do drugih. Zaradi tega vpliva zna biti noč bolj nemirna in tako tudi spanje.