Astrološki pregled za torek 19. april

dnevni horoskop slika
V torek bo Luna prvi del dneva v devici in v praznem teku. Pridni bomo. Skrbeli bomo, da bo vse narejeno kot mora biti in da bomo ugodili potrebam drugih.

Merkur, kot dispozitor Lune, je v biku, kar nam daje vedeti, da bo prisotne tudi nekaj te bikovske narave. Več bo mirnosti in potrpežljivosti. Znali bomo ceniti tisto, kar nam veliko pomeni. Ko bo Luna ob 13.23. prestopila v tehtnico bomo več pozornosti usmerili v odnose (z drugimi). Iskali bomo harmonijo in tiste prijetne trenutke, ki bi nas osrečevali.

Tudi Sonce nas bo presenetilo s prestopom v novo znamenje. Začela bo veljati bikova energija, ki nam bo poskušala dati več stabilnosti in trdnosti. Naše delovanje bo bolj premišljeno in počasno. Več bomo zunaj, v naravi in v kontaktu z zemljo (kot se za to obdobje tudi spodobi). Bolj se bomo obračali k tradicionalnim vrednotam in k tistemu, kar nam zagotavlja varnost, zavetje in trdna tla pod nogami. Kdaj bomo trmasto vztrajali pri svojih načelih, ne bomo hoteli tvegati in se v popolnosti prepuščati toku življenja.

Venera pa nam danes obljublja, da ne bo vse tako lepo, prijetno in rožnato, kot bi si želeli. Skoraj ob 23.00. uri bo sestavila kvadrat z R Plutonom. Ta aktivna, dinamična, bojevita in strastna Venera bo prejela lekcije s strani Plutona. To bo zgodba za bike, tehtnice in škorpijone. Veliko zahtev in pritiska bo moč čutiti. Svojo seksualnost in tudi nagonskost bomo težko zadrževali, kaj šele nadzirali. Hud udarec bo čutiti v partnerstvih in ljubezenskih odnosih. Lahko, da bomo morali urediti kakšne karmične odnose in jih tudi zaključiti. Potrpite te dni. Ne sprejemajte kakšnih končnih odločitev v afektu (stanju jeze ali obupa). Nekaj več poudarka bo treba posvetiti tudi našim denarnicam, da ne porabimo vseh svojih prihrankov na enkrat, za stvari, ki nam ne bodo koristile. Trudimo se ostati razsodni.