Astrološki pregled za sredo 19. julij

dnevni horoskop slika

V jutranjih urah bo Luna še v biku. Še nekaj kratkih ur bomo lahko uživali umirjene in prijetne energije. Imeli bomo ravno dovolj volje in moči, da začnemo dan in si naredimo najlepše jutro. Ob 9.31. uri bo Luna že v živahnih, zgovornih in navihanih dvojčkih. Pogovori bodo stekli in lažje bomo izrazili tisto kar mislimo. Bolj lahkotni bomo in družabni.

Tik preden bo Luna zamenjala znamenje, se bo s sekstilom povezala z Marsom in tudi njega spodbudila, da naredi svoj prestop. Ta sekstil nam bo zjutraj ob 8.11. uri prinesel hitrejše odzive, več nestrpnosti in bojevitosti. Močno si bomo prizadevali, da dosežemo, kar si bomo zastavili. Tudi naše reakcije znajo biti silne in neprizanesljive, še posebno v odnosu z domačimi (ali s sabo).

Lunin dispozitor je danes Merkur, saj je Luna v dvojčkih. Merkur pa se bo danes zvečer ob 21.16. uri s trigonom povezal z R Saturnom. Merkur je strašno hiter in s svojim ognjenim trigonom nas ne bo pustil v mirovanju. Dvojčki, device pa tudi kozorogi in vodnarji bodo lahko najbolj izkoristili te strateške, premišljene in resne vplive. Danes bomo zelo organizirani, sicer bolj počasni in previdni, vendar zavzeti, da najdemo pravo rešitev, pravi način, ki nam bo prinesel najboljše rezultate. Nekaj malega bomo morali še postoriti glede preteklih projektov.