Astrološki pregled za torek 17. maj

dnevni horoskop slika
Prepiri danes ne bodo obrodili sadov, pa naj si to še tako želimo.

Torek nam z Luno v tehtnici ne bo prinesel večjih izzivov. Še posebno, ker bo dan minil brez večjih in pomembnejših povezav in odnosov med planeti. Tako bomo cel dan zaznavali energije Lune v tehtnici; eni bolj in drugi manj.

Kaj lahko danes pričakujemo? Znamenje tehtnice nosi prijetno, družabno in umirjeno energijo. Bolj nas zna zanimati umetnost in tisto kar bo v nas sprožalo zanimanje po estetski vrednosti. Vse kar je lepega nam bo danes še posebno padlo v oči. Radi se bomo počutili lepe, zato znamo danes še posebno pozornost nameniti našemu zunanjemu videzu. Nekaj preprostega ali s kakšnim okrasjem znamo ustvariti tisti poseben vtis. Ker je Luna v tehtnici tudi zelo prijazna in šarmantna, bo znala tudi pohvaliti in podati kompliment, ko bo to potrebno. Ne skoparimo z lepimi besedami.

Ampak. Ker energije tehtnice močno težijo k usklajenosti, miru in lepim odnosom, s tem večkrat pride nezadovoljstvo zaradi spoznanja, da ni vedno vse v najlepšem redu, kot bi si želeli. Ne tratimo svoje energije za dokazovanje nečesa, kar morda sploh ni pomembno. Prepiri danes ne bodo obrodili sadov, pa naj si to še bolj želimo.