Astrološki pregled za torek 14. junij

dnevni horoskop slika
Ko tehtnica ni uravnotežena, postane gugalnica. Veliko enega guganja nas čaka ta torek.

Torek bo z Luno v tehtnici nekoliko bolj pester. Sicer Luna tokrat ne bo delala veliko aspektov, ampak bomo lahko zaznavali vse kar nam ima ponuditi. Načeloma bomo bolj prijazni, družabni in usmerjeni v ohranjanje lepih odnosov. Nadvse si bomo želeli zmernosti in ugodja. Čeprav se bo na trenutke zdelo nemogoče, si bomo znali vzeti čas zase in uživati.

Nekaj minut pred 10 uro dopoldne, se bo sestavil sekstil Sonca in Urana. To zna levom in vodnarjem polepšati dan, jih napolniti z energijo, močjo, jim dati vztrajnost in iznajdljivost. Polni dinamične in tudi prodorne energije bomo. Nič nam ne bo odveč ali pretežko. Znašli se bomo na vsakem koraku in znali bomo izkoristiti vsako priložnost, ki se bo ponudila. To bo dober čas tudi za raznorazne poslovne zadeve in projekte. Naši cilji bodo kar lažje izvedljivi in uresničljivi.

Vseeno bo Luna ob 12.26. uri sestavila tudi kvadrat z R Plutonom. S to povezavo se znamo počutiti nekoliko ujete in nemočne. Naša čustva bodo temu primerna. Več bo nihanja. Intenzivnost v našem izražanju potreb, misli in občutkov bo močna.