Astrološki pregled za torek 13. september

dnevni horoskop slika
Imeli bomo več volje in tudi bolj dinamično bomo stopali v dan in nalogam nasproti.

V torek bo Luna že v vodnarju. Nekaj več sproščenosti bo prinesla. Bolj odprti in kolegialno naravnani bomo. Bolj nas bo zanimala družba in načini kako lahko sodelujemo drug z drugim. Imeli bomo več volje in tudi bolj dinamično bomo stopali v dan in nalogam nasproti.

Luna bo ob 18.30. uri naredila sekstil s Saturnom in nas postavila na realna tla. Bolj odgovorno in resno se bomo lotili vsake naloge. Spet bo obujen neljubi kvadrat Saturna in R Neptuna. Več utrujenosti in brezvolje bomo zaznavali. Teža preteklih dogodkov bo visela nad nami in nas prikrajšala za aktivnosti, ki bi nas razbremenile.

Bomo pa cel dan zaznavali kvadrat Sonca in Marsa, ki se bo sestavil ob 22.38. uri. Že včeraj so bile aktualne njune energije v povezavi z R Merkurjem. Tokrat pa bo njun vpliv najbolj prizadel ovne, leve in škorpijone. Oni bodo zaznavali viške in presežke energije, ki jo bodo le s težavo krotili in usmerjali. V nas bo več energije, več jeze, bojevitosti in upornosti. Ne bomo priznali svoje nemoči, ampak jo bomo zakrili z obrambo in napadom. Dogovori bodo težje dosegljivi.