Astrološki pregled za torek 13. junij

dnevni horoskop slika
Torek bo že prinesel nek svež veter z energijami Lune v vodnarju. Bolj razgibano bo, družabno in spontano. Odprti bomo za raznorazne novosti, ideje, znanja in poznanstva.

Danes bomo najbolj delovali v skupini, med ljudmi, kjer bomo lahko prinesli k skupinskemu napredku. Luna nas bo vodila, naj bomo drzni, pogumni, izvirni in drugačni.Šele v popoldanskih urah, ob 16.07. uri bo Luna sestavila kvadrat z Venero. To povezovanje nam bo prineslo nekaj več trmastih trenutkov, ko se ne bomo mogli zadovoljiti z drugo izbiro. Povečano nezadovoljstvo nas ne bo vodilo v ˝happy ending˝.

Več novih izvirnih idej pa tudi doživetij se obeta dvojčkom, devicam, strelcem in ribam. Trigon Merkurja in Jupitra se dovrši ob 17.44. uri. Povečana bo naša radovednost, iskanje novih poti, načinov, pa tudi načel in prepričanj. Način iskanja informacij in podajanja odgovorov bo bolj natančen. Res veliko lahko danes ugotovimo, spoznamo, pa tudi najdemo. Danes ne bomo ostajali doma in si zapirali možnosti. Imeli bomo veliko možnosti, izbire, načinov, ki nam bodo v pomoč pri odločanju in izbiranju pravih informacij pa tudi odgovorov. Merkur vseeno prehaja v odnos s stacionarnim Neptunom, zato ne bodimo preveč navdušeni, naivni ali površni.