Astrološki pregled za torek 12. julij

dnevni horoskop slikaTudi danes bo Luna še skoraj cel dan v tehtnici. Čeprav vsa sladka, nežna, prikupna in prijetna bo Luna tudi danes kazala svoje manj prijetne lastnosti. Kadar si preveč prizadevamo za nekaj, so naša pričakovanja prevelika, zato nas končni rezultat lahko razočara. Poiskusimo biti bolj prilagodljivi.

Bo pa zjutraj ob 7.34. uri znamenje zamenjala Venera. Venera v levu bo dvignila samozavest vsem bikom in tehtnicam. Ponudila jim bo možnost, da se pokažejo, izkažejo in na sploh zasijejo. Zelo šarmantni bojo, priljubljeni, družabni in tudi glasni.

Luna pa bo še naprej iskala svoje povezave in spodbujala takšne in drugačne povezave. Ob 11.30. bomo zaznavali njeno opozicijo z Uranom, v katero je vpet tudi Mars. Svojih besed in raznoraznih odzivov ne bomo mogli zadrževati. Čutili bomo več nemira kot tudi jeze in nezadovoljstva.

Tudi ob 17.00. uri bo aktiven neprijeten kvadrat z Merkurjem. Tudi zaradi tega vpliva bomo bolj jezikavi in nemirni. Težko bomo nadzirali svoje misli in svoje odzive, ki znajo ponagajati vsem nam.