Astrološki pregled za torek 12. april

nega
Postkrbimo za tiste, ki nas potrebujejo.

V torkovo jutro se bomo še zbudili pod vplivom Lune v dvojčkih, kar nam bo pomagalo, da bomo bolj dinamični, lahkotni in razgibani. Kasneje, ob 10.06. uri, pa bodo začele veljati energije Lune v raku. Pomirili se bomo. Bolj bomo sočutni, čustveni in občutljivi. Večja bo potreba po bližini, še posebno v odnosu z domačimi in otroci.

Poleg prestopa Lune v raka pa bosta danes izstopala dva večja aspekta, ki znata prevzeti dnevno dinamiko. Sekstil Merkurja in Neptuna bo najbolj navdahnil dvojčke, device in ribe. Aspekt se dovrši ob 11.39. uri. Ta povezava nosi več nežnosti in pasivnosti. Z Luno v raku bo ta aspekt resnično obudil in poudaril našo intuicijo, našo subtilnost, sočutje ter občutek kako posredovati in sporočiti informacije. Navdahnjeni bomo, dušni in srčni. Imeli bomo občutek za ustvarjanje, za meditativne prakse in duhovnost. Morda bo vseeno treba paziti na dogajanje v prometu, saj znajo biti naši odzivi bolj počasni in negotovi.

Zvečer ob 21.16. uri pa eksakten postane tudi eden bolj strastnih aspektov, trigon Venere in Marsa. Ovni, biki, tehtnice in škorpijoni bodo bolj vročekrvni in šarmantni. Mars je v bolj negotovem položaju, ker se ustavlja in je pred svojim obratom, zato je mogoče da bo ta povezava prinesla nekaj manj ˝sladkih˝ in očarljivih izkušenj. Vseeno je Mars Venerin dispozitor, kar okrepi njuno vez in daje možnost dobrih odnosov. Znali bomo biti romantični, naklonjeni drug drugemu in znali se bomo povezovati. Sreča v ljubezni ali sreča v denarju? Nekateri bodo povezavo znali izkoristiti tudi za kakšen zaslužek.