Astrološki pregled za torek 10. maj

dnevni horoskop slika
Danes bomo znali prisluhniti svoji intuiciji in se ji prepustiti.

V torek bomo zaznavali najlepše strani Lune v raku. Že tako je Luna v raku v znamenju, kjer se zelo dobro počuti. V ospredju bodo predvsem naša čustva, ampak tista zaradi katerih smo mi tisti pravi, edinstveni, primarni iskreni in tudi ranljivi.

Jutro bo mirno in tiho. Prvi aspekt, ki ga bo Luna danes naredila, bo trigon z Neptunom (ob 15.17. uri). To bo še povečalo naše intuitivne sposobnosti kot tudi našo nežno, romantično in občutljivo plat. Vsekakor bomo bolj pasivni, predvsem pa sočutni in razumevajoči.

Ob 17.38. uri Luna že dopolni sekstil z Venero. Na tem mestu spodbudi povezavo Venere in Jupitra, ki je stacionaren. Sekstil med Venero in Jupitrom se dovrši ob 21.00. uri. Kakšne energije bodo sposobni zaznati biki, tehtnice, strelci in ribe? Vsekakor ta kombinacija kaže na lepe partnerske odnose, veliko sreče, ljubezni, razumevanja in podpore. Ker je Jupiter stacionaren lahko to komu ponagaja in mu da prevelika pričakovanja. Nič slabega ne bo prinesel ta aspekt. Večja je tudi verjetnost finančne in materialne rasti oziroma pridobitve.