Astrološki pregled za sredo 7. junij

dnevni horoskop slika
Sreda. Sredina tedna. Kako razburljivo. Luna v škorpijonu tudi danes ne bo prizanašala s svojimi vplivi. Danes se jo lahko naužijemo v popolnosti, saj bo cel dan v praznem teku. Cel dan bodo njene prvinske energije močneje zastopane. Nič in nihče se ne bo vmešaval in zaradi tega bomo imeli več priložnosti biti mi, najbolj pristni, iskreni in resnicoljubni.

Seveda je mogoče pričakovati tudi tiste bolj temne lastnosti, ki se kažejo kot obremenjenost, stres, občutki ujetosti in izsiljevanja. Preko dispozitorja se Luna lepo povezuje, zato ohranimo vero vase in zaupajmo. Nekaj dni nas loči od Polne Lune. Tudi ta bo imela nekaj svojih magnetičnih vplivov na nas. Smo na vrhuncu energij in ne prenašamo neumnosti, laganja, izsiljevanja in ne dopustimo, da bi se kdorkoli izživljal nad nami. Temu bo treba narediti konec. Zaradi vseh teh prihajajočih napetosti bomo bolj nemirni in nestabilni.

Dvojčki in device. Ne pozabimo, da je Merkur v noči na sredo prestopil v znamenje dvojčka. Na domač teren. V okolje, kjer je lahko to kar je. Moč govora in podajanja informacij bo v naslednjem mesecu izrazitejša. Tisti z izpostavljenim Merkurjem bodo dobili krila in v veliko veselje nam bo, da poznamo nekoga, ki je tako odprt, zanimiv, neobremenjen in dober prijatelj.