Astrološki pregled za sredo 6. april

dnevni horoskop slika
Sreda bo začela z novo bolj dinamično in ognjeno energijo. V jutranjih urah bo namreč prestopila v ovna. Čutili bomo več energije in volje, kar nam bo pomagalo, da se lotimo dnevnih nalog.

Dvojčki in device, ki zastopajo karakteristike Merkurja, pa bodo zaznali, da je Merkur prestopil v bolj umirjeno znamenje bika. V tem obdobju bodo bolj prijazni, uvidevni in diplomatski. Lahko se učimo od njih in jih posnemamo. Znali bomo povedati kaj mislimo, znali se bomo izražati in vedeli bomo kdaj je čas, da prepustimo besedo sogovorniku.

Sicer pa nas bo Luna v konjunkciji z Venero (ob 10.00) spodbudila k bolj sproščenemu in tudi navihanemu. Znali bomo pokazati kaj hočemo in česa si želimo. Očarljivi bomo. Vseeno bo v nas več energije in strasti, kljub temu, da se povezujeta dve mirni, ženski energiji.

Luna se ob 21.51. poveže s svojim dispozitorjem. Trigon z Marsom nam bo dal več volje, energije in notranje moči. Vedeli bomo kaj hočemo in to bomo tudi sposobni doseči.

Še se bo dogajalo in še bomo čutili pritiske. Te zoprne energije obljublja kvadrat Sonca in Plutona. Tokrat bodo glavno vlogo prevzeli in odigrali levi in škorpijoni. Dve močni moški energiji, ki bosta želeli izpostaviti sebe, svoje ideje, svoje cile in svoje pravice. Še posebno, ker se povezujeta kardinalni znamenji, bo moč čutiti veliko trme, vsiljevanja, zoperstavljanja in pritiskov. Izpostavljena bo problematika moči; kdo je kdo – kdo je šef. Potreba po nadzoru in brezkompromisnosti nam zna vzeti voljo. Pazimo s kom smo v interakciji, da ne naletimo na enakovrednega tekmeca, ki bo zahteval preveč in s katerim bomo prisiljeni v boj brez zmagovalca.