Astrološki pregled za sredo 5. julij

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna ob 7.07. uri prestopila v strelca. Dinamičnost, borbenost, zagnanost. Lahko bi prevladale tudi te energije, vendar je dispozitor Lune v svojih barvah, kar ne daje takšne podpore. Danes bomo naredili največ, če si naredimo načrt za aktiven počitek. Tudi to moramo kdaj pa kdaj storiti, da se spočije tako duša, kot telo.

Zjutraj ob 6.19. uri se je sestavila inkonjinkcija Jupitra in R Neptuna. Mnogi med nami še nismo pozabili vsega kar se je dogajalo v preteklih tednih. In po vsem tem bo sliko realnosti zelo težko sprejeti. To je nekaj, kar smo v tem času posvojili. In to, kar se kaže kot realno, je za nas nekako nesprejemljivo. Potrebno bo še nekaj časa, da priznamo in se sprijaznimo z drugo stranjo tega kovanca. Zelo pomembno bo spoznanje, da sploh obstaja druga stran.

Ob 7.38. uri se bo Luna že povezala z Venero, ko stoji čisto na drugi strani. Njuna opozicija nam bo nosila več prizadetosti, žalosti, nestanovitnosti in nemoči. Razdajanje in predajanje ne bo zadovoljilo naših notranjih potreb po priznanju in ugajanju.

Na svojem prestopu je tudi Merkur, ki bo v noči na četrtek prestopil v leva. Veliko samozavesti, odločnosti in poguma bodo zaznali dvojčki in device. Prepoznali jih bomo po njihovi glasnosti in samozavesti. Neka karizma bo sijala iz njih in dobro bomo vedeli kdo je kdo. Veliko se bo govorilo in veliko se bo dogajalo.

Bo pa v tokratni noči svojo vlogo povezovalca prevzelo tudi Sonce. Sonce bo v četrtek zjutraj, najprej ob 2.46. uri naredilo trigon z R Neptunom in ob 4.43. uri kvadrat z Jupitrom. V to zgodbo bodo vpleteni tako levi, strelci in ribe. To povezovanje prehaja iz pozitivnega v negativno, tako da na splošno lahko doživimo veliko razočaranja. Prijetno, nežno, rahločutno in zapeljivo se lahko konča s pretiravanjem v vseh možnih smereh. Možno je spoznanje o velikih zmotah, prevarah, goljufijah, zavajanjih, celo manipulacijah ali zastrupitvah.