Astrološki pregled za sredo 31. maj

Dnevni horoskop
Luna v levu nam bo danes dovoljevala, da uresničimo vse, kar smo si zadali. V nas bo več odločnosti, več poguma in energije. Tudi pozitivna naravnanost nas bo nagovarjala k odprtosti, srčnosti pa tudi dajanju. Danes pokažimo svoje prave barve in izrazimo sebe v svoji najboljši luči. Uživajmo in bodimo drzni. Proti večeru bo Luna prestopila v devico in sami bomo postali bolj zadržani, skromni in premišljeni.

Jutranji sekstil Marsa in Urana se je dovršil ob 4.39. uri. Luna bo to povezovanje čez dan še obujala in opominjala nanj. Teh moških, nekompromisnih in drznih energij še ne bomo tako zlahka pozabili. Moč in vztrajna sila v nas ne bo popuščala in s tem tudi mi ne. Dokazovanje svojih moči bo zelo v ospredju in sami ne bomo čutili potrebe, da bi se predali.

Luna se bo v jutranjih urah tudi lepo povezala z Venero. Njun trigon bo ekzakten ob 7.53. uri. Prijetne misli in občutki nas bodo oblili in v nas bo tudi potreba, da uresničimo vse kar si želimo. Tako bo Luna spodbudila povezovanje Venere in R Saturna. Njun trigon bo na vrsti v četrtek v popoldanskih urah. Luna se bo s trigonom ob 10.23. uri povezala z R Saturnom. Dobili bomo bolj stabilno in realistično sliko. Še posebno biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji. Z več resnosti in zavedanjem bomo postopali mnogo bolj odgovorno. Njun ognjeni trigon nam bo pokazal pravo pot in znali bomo sprejeti prave odločitve. Zopet bodo v ospredju odnosi, ki bodo na nek način potrdili svoj obstoj in svojo držo. Saturn kljub vsemu dodaja svojo nekompromisnost in v ta odnos vnese nek hlad, disciplino, vztrajnost in s tem potrebo po zvestobi. Počasi in zagotovo bomo potrditi tisto, kar nam veliko pomeni.

Ob 14.02. uri se dovrši trigon Merkurja in R Plutona. Dvojčki, device in škorpijoni bodo pokazali svoje zobe in jasno dali vedeti, da z njimi ne gre češenj zobat. Morda jih lahko samo nabirate, pa še to samo, če boste upoštevali njihova navodila. S temi vplivi bo komunikacija zelo izrazita, jasna, natančna in odločna. Brez popuščanja in skoraj brez napak. Ta zemeljski trigon bo kazal na resne, stabilne in gotove smernice, ki jih ne bo lahko premakniti ali zrušiti. Ta načelna naravnanost se bo včasih izkazala za pravo odločitev, včasih pa bo bolj nepotrebna.