Astrološki pregled za sredo 30. november

dnevni horoskop slika
Sreda. Luna v strelcu. Zadnji dan v mesecu novembru. Dan po Mlaju. Zdelo se bo, da je res nekaj posebnega. Več bo navdušenja in zagona. Energije Lune nas bodo spodbujale v druženje in premagovanje svojih vzorcev. Želja po napredovanju in razvijanju svojih načrtov ter doseganju ciljev bo velika. Dinamični in prilagodljivi bomo. Vleklo nas bo naprej in ne bomo si dovolili, da bi nas vsaka napakica odvrnila od željenega.

Že od jutranjih ur bomo lahko zaznavali, da je danes poseben dan. Po zgodnjem povezovanju Lune in Marsa, ki nam zna prinesti več odločnosti in dinamičnosti, se bo Luna ob 7.20. uri, s sekstilom povezala tudi z Jupitrom. Zelo optimistični in dobre volje bomo. Čez nekaj dni se bo povezal tudi par Marsa in Jupitra, kar bi ovni, škorpijoni, ter strelci in ribe lahko začutili že danes. Bolj bo izpostavljena naša dobrosrčnost in dobronamernost. Povečana bo naša energičnost in polni elana bomo. V obdobju po Mlaju, nam bo s tem povezovanjem, doseganje novih ciljev v velik užitek. Imeli bomo zelo jasno predstavo, kaj hočemo.

Ob 9.16. uri, se bo Luna v strelcu s konjunkcijo povezala s Saturnom. V tem delu bomo postopali zelo zares, zelo odgovorno in premišljeno. Naš entuziazem bo nekoliko usahnil, vendar bomo v tem času lahko naredili čistko in se odločili kaj nam je resnično najbolj pomembno. Bolj kot občutkom, bomo zaupali svojemu razumskemu delu.

Še bo spodbujena naša dinamičnost in želja po premagovanju ovir. Ko se bo ob 15.45. uri sestavil ognjeni trigon Lune in R Urana bo v nas zopet vzbrstela želja, da naredimo nekaj drugačnega. Hitro bomo našli način in rešitev. Odprtost, spontanost in pripravljenost nam lahko pomagajo, da ne ostanemo na enem mestu.