Astrološki pregled za sredo 30. marec

dnevni horoskop slika
Soočenje z realnostjo lahko nosi bolečine, vendar je hkrati tudi osvoboditev.

Sredino dogodivščino bo pospremila Luna v strelcu. Ta nam bo vlivala pozitivnost, optimizem in navdih. Čutiti bo tudi več energije, upanja, poguma in odprtosti. Ob lepem vremenu preživimo več časa zunaj, v naravi, sicer pa si lahko omislimo nekaj na temo duhovnosti ali filozofije.

Danes nam bo svoje zgodbe hitel sporočiti Merkur v ovnu. Povezal se bo kar z dvema planetoma in oba nam bosta naložila precej zahtevne naloge. Te naloge pa bodo namenjene predvsem dvojčkom in devicam.

Prvi bo Merkurjev trigom z R Saturnom, ki se bo dovršil že zelo zgodaj ob 5.02. uri. Na njuno združitev je opozorila Luna že včeraj. S to povezavo bo povečana naša praktičnost, čeprav bomo s seboj nosili nekaj več strahu in dvomov. Bolj bomo sposobni prenašati bremena in izpolnjevati naloge, ki jih bomo dobili. Kljub melanholiji in pomanjkanju življenjske energije ter optimizma, bomo z ognjenim elementom imeli moč in pogum (tudi trmo), da se soočimo z resnico, težavami in življenjem samim. Povečana bo predvsem naša mentalna vztrajnost in spomin.

Ob 11.08. bo Venera naredila konjunkcijo s Kironom. Glavna tema bodo spet odnosi in tokrat tudi zavest o vrednotenju. Naša pričakovanja znajo biti bolj nerealna in idealistična. Toda Kiron je ranjeni zdravitelj in zato nas lahko naše ljubezenske rane, pa naj bodo še tako intenzivne, vodijo k razvoju. Pogumno skozi proces soočanja z bolečino, v nove zrelejše odnose.