Astrološki pregled za sredo 3. maj

dnevni horoskop slika
Več uspeha, pozitivnih misli, spodbud in pomoči. Z Luno v levu bomo danes te energije še močneje in jasneje lahko zaznavali. Naše misli bodo pozitivno naravnane, v nas bo več navdušenja in pristne srčnosti. Radi se bomo pokazali in v veliko veselje nam bo, če bo našim željam v polnosti zadovoljeno.

Danes se igrajmo, veselimo, ljubimo, družimo in uživajmo, kjerkoli že bomo. Tudi Merkur je zopet stacionaren in se obrača v direktno smer, kar bo nekoliko upočasnilo našo dinamiko in nam kdaj zavezalo jezik. Če se zaradi tega kdaj zarečemo ali zmotimo, naredimo danes iz tega hec.

Takoj zjutraj, skoraj ob 9.00. uri, bo svoj pešat v nas pustil tudi sekstil Lune in R Jupitra. Občutki sreče, radosti, veselja in optimizma bodo še močneje izpostavljeni. Tudi to bo poudarilo današnjo pozitivno naravnano dinamiko in nam naklonilo še nekaj več priložnosti za uspeh ali vsaj uspešen začetek dneva. Danes pokažimo svojo dobro dušo in ponudimo pomoč in podporo.

V noči na četrtek, ob 2.50. uri, pa se sestavi tudi sekstil Sonca in Neptuna. Levi in ribe, bodo te vplive zmožni zaznavati že čez cel dan. Več bo nežnosti, rahločutnosti in navdiha. Neka posebna čarobnost in neulovljivost bo v zraku. Polni bomo razumevanja in potrpljenja. Znali bomo ponuditi pomoč in s čistim srcem bomo pogledali človeku v oči. V nas bo sicer več lahkovernosti, a potreba po iskrenosti in resnicoljubnosti bo prevladovala. Tudi ta vpliv lahko dobro uporabimo za vse duhovne prakse.