Astrološki pregled za sredo 29. marec

dnevni horoskop slika
Jutranja Luna v ovnu nam bo dajala zagon in potrebno energijo, da se spopademo z dnevnimi izzivi in nalogami. Te energične in elana polne vplive bomo lahko zaznavali vse do pozno popoldanskih ur, ko bo Luna prestopila v bika. Aktivno, dinamično, temperamentno bodo izgubili svoj vpliv in energije bodo naš večer obarvale bolj toplo, mirno in potešeno.

Luna v ovnu bo danes zjutraj ob 7.15. uri najprej sestavila konjunkcijo z Uranom in tako še spodbudila naše jutranje vstajanje. Zaznavali bomo več nemira in razdraženosti. Vse se bo dogajalo hitro, kar nam lahko prinese več nezadovoljstva in raztresenosti.

Tudi ob 13.32. uri bo Luna delovala še nekoliko raztreseno, saj se bo s konjunkcijo povezala tudi z Merkurjem. Bolj zgovorni bomo in veliko bomo imeli za povedati. Se bodo pa že poznali vplivi, ki jih danes dajeta Merkur in Saturn. Njun trigon se bo sestavil ob 20.16. uri. Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji bodo te vplive najbolj čutili. Bolj premišljeni in potrpežljivi bomo. Bolj razsodni in strpni. Z dobrim načrtom in primerno razlago bomo dosegli marsikaj. Danes pilimo svoj spomin in si naredimo dobro ozadje za vse naše naslednje korake.