Astrološki pregled za sredo 28. junij

dnevni horoskop slika
Zaradi Lune v biku bomo bolj pomirjeni sami s sabo. Sicer znamo biti bolj razneženi in zadržani, a po drugi strani tudi bolj potrpežljivi, razumevajoči in zbrani.

Danes bo Luna na svoji poti zamenjala znamenje. Iz energičnega, temperamentnega, zagnanega in bojevitega ovna bo prestopila v bolj umirjenega, stabilnega in zadržanega bika. Preden bo Luna ob 12.03. uri prestopila v bika bomo še v bolj močnih, vzkipljivih in intenzivnih energijah. Gnali se bomo in težko bomo zadrževali svoje odzive. V popoldanskem delu dneva, pa se bomo lahko nekoliko bolj sprostili, zadihali in si privoščili nekaj za našo dušo. Zaradi Lune v biku bomo bolj pomirjeni sami s sabo. Sicer znamo biti bolj razneženi in zadržani, a po drugi strani tudi bolj potrpežljivi, razumevajoči in zbrani.

Dopoldan, ob 9.45. uri, bo Luna v ovnu naredila še sekstil z Merkurjem in v nas sprožila več želje po izražanju, sporočanju in komuniciranju, kot tudi po gibanju. Kar hitri znamo biti tako v svojih mislih, kot v svojih odzivih.

Dvojčke in device pa čaka še ena sprememba temperamenta, saj bo Merkur v noči na četrtek prestopil v raka. V nov dan se bodo tako zbudili bolj naklonjeni drugim, pa vendar nekoliko bolj nemirni. Njihova tema pogovorov se bo vrtela bolj o stvareh povezanih z domom in družino. Bolj bodo znali poskrbeti za te prvine in takoj bodo izrazili svoje želje in potrebe. Znali bodo pomagati šibkejšim in predvsem tistim, ki potrebujejo pomoč. Vsem nam pa bo bolj ugajala družba otrok oziroma mladih.