AstrološkI pregled za sredo 27. julij

Dnevni horoskop slika
Znali bomo počakati na pravi trenutek in znali bomo izraziti svoje misli in občutke.

Sredino tedna bo Luna obarvala z energijami bika. Bolj bomo pomirjeni in usklajeni z lastnimi čustvi. Znali bomo počakati na pravi trenutek in znali bomo izraziti svoje misli in občutke. Bolj bomo uživali, če bomo v stiku z naravo, kot tudi ob polnem krožniku dobrot.

Zjutraj pa se sestavi tudi trigon Merkurja in Urana. Njuna povezava bo najmočnejša ob 9.45. uri. Najbolje bo seveda zadela dvojčke, device in vodnarje. Hitre misli, hitre roke, hitre noge, hitri odzivi. Iznajdljivi bomo, dinamični, praktični in tudi prilagodljivi. Čeprav znamo bolj zagotovo zagovarjati svoje ideje, se bomo bolj zavedali svojih odločitev in razlogov zanje. Sestavi se ognjeni trigon, zato znajo biti ideje res izvirne in drzne. Morda nekaj več pozornosti usmerimo tudi na stanje na cestah.

Kasneje ob 13.10. uri pa bo Luna naredila tudi svoj sekstil na R Neptuna. To nas bo odelo v nekakšen mir. Dovolili si bomo biti nežni, čuteči in čustveni. Razumevajoči bomo, strpni in nekoliko ranljivi.

Ob 20.12. uri pa bo čas za nekaj več odločnosti in poguma. Lunin trigon na R Plutona bo v nas zbudil željo po preseganju in premagovanju predvsem samih sebe. Čeprav z nekaj več intenzivnosti in burnimi odzivi, bomo zmogli najti primerne rešitve.