Astrološki pregled za sredo 27. april

dnevni horoskop slika
Danes bomo bolj vztrajni in potrpežljivi. Povečana bo naša učinkovitost in funkcionalnost.

Sredo bomo začeli bolj delavno, resno, premišljeno in odgovorno. Čutiti bo, da je Luna prestopila v znamenje kozoroga. Bolj bomo zadržani, zamišljeni in skrbni. Obveznosti nas čakajo in treba jim bo posvetiti ustrezno pozornost. Prostega časa skoraj ne bomo imeli, če pa že, ga bomo koristno in praktično uporabili.

Danes bomo tudi bolj vztrajni in potrpežljivi. Povečana bo naša učinkovitost in funkcionalnost. Čeprav se znajo pojaviti zametki dvomov in brezupa, se ne bomo predali in ne bomo obupali.

Luna v kozorogu bo na današnji praznični dan tudi obudila spomine iz zgodovine slovenskega naroda. Spomnila nas bo na obdobje težkih bojev, obdobje okupacije in nekega brezupa. Zavedali se bomo, da je tradicija pomembna in da se ni treba sramovati našega izvora.

Luna nas je že odpeljala od nemira in notranje neusklajenosti. Danes bo ob 16.53. uri sestavila bolj pozitiven trigon s Soncem. Tako bomo bolj povezani tudi sami s sabo in jasneje se bomo zavedali kaj in kam hočemo. Tudi povezava zemeljskih znamenj nam bo dala več stabilnosti in praktičnosti.