Astrološki pregled za sredo 25. maj

dnevni horoskop slika
Čeprav z več resnosti in discipline, bomo danes našli čas tudi za tiste prijetnejše strani kot so skrbnost, odgovornost, zrelost in delavnost. Znali bomo potrpeti in se žrtvovati za dobrobit drugega.

Luna v kozorogu bo strmo stopala po svoji poti. Čeprav z več resnosti in discipline, bomo danes našli čas tudi za tiste prijetnejše strani kot so skrbnost,odgovornost, zrelost in delavnost. Znali bomo potrpeti in se žrtvovati za dobrobit drugega.

Zjutraj bomo Lunin sekstil z Neptunom lahko izkoristili za več strpnosti, razumevanja in sočutja. Aspekt se dovrši ob 6.26. uri in bo strogost in hladnost nekoliko postavil na stran.

Tudi ob 9.39. uri bomo znali v sebi prepoznati zasluženo vrednost, ki smo jo skoraj že izgubili. Luna bo sestavila trigon z Jupitrom in z vso svojo močjo pokazala, da je vredno ostajati na svoji poti.

Čas bo tudi za nekaj razsodnosti, premišljenosti in praktičnosti. Ko bo Luna ob 11.34. uri dopolnila trigon z Merkurjem, bomo znali bolj natančno pojasniti kaj si želimo in kaj mislimo. Čeprav Merkur še zbira moči za nadaljevanje svoje poti in je še nekoliko počasen, bo zemeljski trigon vseeno spodbudil neko gotovost in s tem bolj stabilen način izražanja.

Ob 16.20. uri bo nastopil težavnejši čas, saj bo Luna v kozorogu zopet treščila ob R Plutona. To nam zna vzeti še zadnje drobce volje in upanja. Bolj bomo zahtevni tako do sebe kot do drugih. Težko bomo spremenili svoje stališče, pa naj bo sogovornik še tako vztrajen.