Astrološki pregled za sredo 24. maj

Dnevni horoskop
Jutra z Luno v biku znajo biti mirna, polna notranjega zadovoljstva in nekega občutka prizemljenosti. In tudi to jutro zna biti tako. Temu ritmu bo sledila tudi dnevna dinamika in z njo naše odzivanje.

Bolj sproščeno in z veliko mero razumevanja bomo gledali na dogajanje okrog nas. Mlaj pred nami nas bo še dodatno polenil in jemal energijo, da bi resnično naredili premik. Bo pa vseeno v nas neko zavedanje, da smo z eno nogo že na drugi strani, zato zberimo vse kar je nepotrebno in se odločimo, kaj naj s tem.
Ob 13.13. uri Luna sestavi sekstil z Neptunom. To bo v nas še spodbudilo vso nežnost in ranljivost. Bolj dovzetni bomo za vse energije, ki se bodo pojavile okoli nas. To bo čas, da prisluhnemo sebi, svojemu notranjemu glasu in zaupamo.

Lunin trigon z R Plutonom bo na vrsti ob 21.08. uri. Še ena naloga je pred nami, ki jo bomo morali opraviti. Spodbujen bo kvadrat Venere in R Plutona. Ta bo najmočnejši jutri, že danes pa ga bodo močneje čutili biki, tehtnice in škorpijoni. Ni prijetna povezava. Najbolj prizadene odnose in področje financ. Karmičnost, ki se kaže v tej sliki, nas opozarja, da svojim ukorom in kaznim ne moremo ubežati. Bliža se čas za poravnavo in redko kdo bo zmogel ohraniti nasmeh na obrazu. Enakost in enakopravnost bosta najbolj v ospredju v teh dneh. Kaj in kako se bomo soočali s tem, pa bo odvisno od nas samih.