Astrološki pregled za sredo 24. avgust

dnevni horoskop slika
Tudi danes bo Luna v biku. Prinesla nam bo več občutka stabilnosti in skrbnosti.

Tudi danes bo Luna v biku. Prinesla nam bo več občutka stabilnosti in skrbnosti. Načeloma bo danes bolj prijeten dan. Skozi Lunino dinamiko bodo danes aktualni lepi in spodbudni aspekti, ki nam bodo prinesli več zadovoljstva in občutkov sreče.

Vseeno bo danes prva na vrsti konjunkcija Marsa in Saturna. Ta bo najmočnejša ob 13.26. uri. Najbolj jo bodo zaznavali ovni, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. S to povezavo bodo bolj na udaru naše fizične moči in sposobnosti. Če se ne bomo preganjali sami, bomo imeli občutek, da nas preganjajo drugi in od nas zahtevajo več kot lahko storimo. Veliko dela in dolžnosti bomo imeli in morali narediti. Utrujeni in obremenjeni bomo. Z dispozitorjem v devici in Luno v biku bomo nekoliko lažje prenesli vso težo, ki jo naznanjata Mars in Saturn. Počasi se daleč pride.

Že ob 14.05. uri bo Luna sestavila svoj prvi trigon z Venero. To nam bo prineslo več zadovoljstva in željo po uživanju in sproščanju. Bolj mirni bomo in naklonjeni drug drugemu, še posebno najbližjim.

Ob 20.05. uri bo na vrsti Lunin trigon z Jupitrom. Tudi ta nam bo prinesel več zadovoljstva kot tudi optimizma. S to povezavo Luna spet opomni na konjinkcijo Merkurja in Jupitra, ki je bila aktualna v ponedeljek. Merkur se počasi ustavlja, ker se pripravlja na svoj obrat, zato so njegove moči lahko manj izrazite, kot bi lahko bile. Vseeno nam v tej kombiaciji ponuja veliko spoznanj kot tudi možnosti za nadaljni razvoj. Več bo izmenjavanja mnenj, druženja in iskanja novih poti. Znamenje device zna vso teorijo pretvoriti tudi v prakso. Učimo se, ustvarjajmo in se zabavajmo.