Astrološki pregled za sredo 22. junij

dnevni horoskop slika
Striktno, preudarno in načrtno se bomo lotili vsega kar bomo danes morali postoriti.

V sredo bo Luna skoraj cel dan še v kozorogu. Še bomo delavni in organizirani. Videli bomo kaj so naše obveznosti in ne bomo odlašali z izvršitvami. Striktno, preudarno in načrtno se bomo lotili vsega kar bomo danes morali postoriti. Zvečer, nekaj minut čez 22. uro pa bo Luna zamenjala znamenje in prestopila v vodnarja. Nekaj sprememb v zraku pa bomo začutili. Ne bomo več tako strogi in resni. Sprevideli bomo, da se nam odpirajo nove možnosti in z več energije bomo šli naprej.

Dopoldan ob 10.03. uri pa bo na vrsti Lunin sekstil z R Marsom. Že vemo kaj to pomeni? Obudila se bo inkonjunkcija neverjetne, močne, napadalne in nemirne povezave Marsa in Urana. To kombinacijo bomo čutili še kar nekaj časa, saj se Mars na tej točki počasi obrača in bo spremljal Urana vse do sredine julija. To nam daje več razdražljivosti in notranje napetosti ter nemira. Vseeno ni tako preprosta povezava, saj daje močne, eksplozivne in udarne reakcije oziroma izpade in napade. Težko se bomo kortili.

Merkur je priden in dela povezave s planeti, ki so na poti. V noči na četrtek se dopolni kvadrat Merkurja in Jupitra. Kdo bo bistrejši in iznajdljivejši? Dvočki, device ali strelci in ribe? Vsekakor bomo tokrat lahko zaznavali veliko nekih misli, razmišljanj, iskanja možnosti in priložnosti. Potreba po izkazovanju svojih mentalnih potencialov bo večja. To bo kar močna spodbuda za iskanje in doseganje predvsem novih znanj, spoznanj kot tudi sklepanj novih poznanstev in prijateljstev.