Astrološki pregled za sredo 21. september

dnevni horoskop slika
Tokrat nas bo radovednost dvojčkov odpeljala globoko, da bomo lahko videli, kar se nam je dolgo zakrivalo.

V sredo nam bo Luna namenila nekoliko hitrejši in tudi bogatejši tempo. Ob 7.52. uri bo prestopila v znamenje dvojčka., kar nam bo dalo več navdušenja, igrivosti in radovednosti. Kljub temu je dispozitor v zelo mirnem stanju, zato ne bomo ravno pokali od veselja in ga razkazovali. Bolj bomo cenili notranje zadovoljstvo in povezanost s sabo. Ne jezimo se, če danes ne bomo dosegali stvari z lahkoto. Za vse je potreben čas in tudi sami moramo kdaj stopiti korak nazaj, zajeti sapo in si dovoliti, da stvari še enkrat premislimo. Tako bo bolje za vse.

Zelo podobno dinamiko lahko pričakujemo te dni, ker je Merkur stacionaren. Zaradi tega bomo morali čakati v vrsti, v trgovini, na uradih, na telefonu – ta nam zna še posebno otežiti situacijo. Zastoji bodo prav tako v prometu. Težave pri sporazumevanju, itd, itn…

Ob 12.07. uri Luna sestavi spodbuden trigon z Jupitrom. To nam bo prineslo več veselja in spodbude. V sebi bomo zaznavali več zadovoljstva in potešitve.

Merkur in Pluton se sestavljata v trigon, zaradi tega nam bo nekaj postalo jasno, se nam bo sestavilo, zakrito v teh dneh ne bo več skrito. Opazujmo svoj prodoren um.