Astrološki pregled za sredo 21. junij

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna še vedno v prijetnem in umirjenem biku. Tako bomo tudi sami delovali bolj umirjeno in prijetno. Ne bomo hiteli, niti se ne bomo obotavljali, danes bomo nekoliko bolj premišljeni, strpni, razumevajoči in prisotni.

Zjutraj ob 6.24. uri bo v znamenje raka najprej prestopilo Sonce. To nam bo pokazalo, da je čas, da se začnemo bolj posvečat svoji družini, svojemu, domu in seveda svojim najbolj globokim potrebam. Pomembno bo, kaj bomo jedli, saj bi lahko s tem zagotovimo več stabilne vitalnosti. Povezali se bomo s svojimi čustvi in potrebami in morda si priznamo, kaj je tisto kar si iskreno želimo.

Kmalu za tem prestopom Sonca v raka, bo Luna sestavila svoj trigon z R Plutonom. Ta nam zna nekoliko popestriti dnevno dinamiko in v nas vzbuditi več odločnosti, več striktnosti in vztrajnosti. Znali bomo postaviti meje in si zagotoviti svoje mesto.

Tudi Merkur bo danes prestopil v raka, ob 11.57. uri. Poleg tega se danes dovrši tudi konjunkcija Sonca in Merkurja. Ta bo najmočnejša ob 16.14. uri. To povezovanje bo močno vplivalo na dvojčke, device, leve in pa tudi rake. Nežne, mirne in tihe energije nas bodo spodbujale, da pozornost usmerimo vase. Vodno znamenje raka je zelo rahločutno, občutljivo in ranljivo, zato je treba s tem delati v rokavicah. Zato potrebujejo svoj mir, svojo tišino, zavetje, kjer se počutijo najbolj varne. Povečano občutljivost lahko imenujemo tudi intuicija, zato je danes dober dan za razvijanje svoje intuicije in meditacije. Čeprav počasi, bomo danes uspeli narediti korak v določeno smer, iz katere bomo nadaljevali svoje poslanstvo.