Astrološki pregled za sredo 20. april

dnevni horoskop slika
Luna v tehtnici bo skušala voditi današnjo dnevno dinamiko. Želja po prijetnih in lepih odnosih in s tem trenutkih bo kar neuresničljiva.

Obremenjena Venera, ki zastopa znamenje tehtnice, bo preveč pod pritiski in ne bo imela moči, da se pokaže v vsej svoji lepoti. Tako bo dnevni ritem lahko prezahteven, trmast in sebičen. Smo pa tudi v obdobju pred Polno Luno, kar nam zna še dodatno spodnesti tla pred nogami in s tem povzročiti nemir.

Že v jutranjih urah bo Luna skočila še v sekstil z R Marsom (ob 7.21.). Ta marsova retrogradnost bo spodbudila naša najbolj skrita čustva in jih vseeno poskušala spraviti na plano. Dinamika in moč, ki jo obljublja ta povezava, bo usmerjena predvsem vase, v nas same in bolj aktivno bomo iskali rešitve, ki bodo koristile nam.

Do večera bo Luna sestavila tudi sekstil z R Saturnom. Ta aspekt se bo dovršil ob 21.32. uri. Čutiti bo več obremenjenosti, pomanjkanje upanja in optimizma, na splošno pa povečano utrujenost in negotovost.

V noči na četrtek bo Luna še enkrat povezala R Plutona in Venero, ki sta se včeraj združila v kvadrat. Ta nadloga še ni nehala migati in lahko nas ponovno opomni, da našim odnosom nekaj manjka, da niso popolni in da nas več kot bremenijo ter zavirajo naš osebni napredek.