Astrološki pregled za sredo 19. oktober

dnevni horoskop slika
Sreda z Luno v dvojčkih bo res bolj razposajena in raztresena. Najbolje bo, da sprejmemo vse kar nam je danes namenjeno, sicer nas lahko odnese v še bolj nestanovitne vode. Ta lahkotnost in nobremenjenost, ki nam jo ponuja znamenje dvojčka, nam zna danes koristitit, da ne bomo vsega jemali tako zares. Bodimo prilagodljivi in odprti, ter se na bolj površinski način soočajmo z življenjem.

Čisto zgodaj zjutraj, ob 6.10. uri, se bo Luna harmonično povezala z Jupitrom in nam tako namenila lepo in pozitivno jutranjo izkušnjo na kateri lahko gradimo svoj dan. V nas bo več radosti in veselja.

Kmalu zatem, ob 7.46. uri, nas bo že prevzel kvadrat Lune in R Neptuna. Če smo bili prej zelo veseli, nas sedaj čaka večje razočaranje. Težje bomo sprejemali realnost, kaj šele kritiko. Ranljivost, otožnost in nemoč se bodo tudi prikradli v naše jutro.

Je pa danes dan, ko Mars sreča svojega sopajdaša v kozorogu. Konjunkcija s Plutonom bo na vrsti ob 13.22. uri. Nekaj njune moči in energije smo lahko začutili že včeraj. Posebno so jo čutili ovni in škorpijoni. Česa oni niso zmožni? Tokrat to vprašanje sploh ne pride v poštev. Čeprav jim bo odvzet občutek miru in zadovoljstva. Povečano in poudarjeno bo to prvinsko in nagonsko reagiranje in doživljanje razmer. V posamezniku samem bo veliko pretirane jeze, notranjega nezadovoljstva in sramu. Čutiti bo veliko pritiskov in prav siljenja v nekaj. Stik z drugo stranjo bo težko dosegljiv. Tekmovalnost bo tokrat naš prvi in edini način delovanja. Vse te nakopičene in potlačene energije bomo seveda najbolje izživeli s fizično aktivnostjo.

Kmalu za tem se bo Luna povezala s Saturnom. Ta opozicija med njima sicer ne bo povezana s predhodnim aspektom, nam bo pa dodala še nekaj več strahu in negotovosti. Večjo obremenjenost bomo čutili in iskali bomo zavetje, ki bo za nekaj časa kar nedoseljivo.