Astrološki pregled za sredo 19. april

dnevni horoskop slika
Sreda bo zaznamovana s prestopom Lune iz znamenja resnega in striktnega kozoroga, v dinamičnega in odprtega vodnarja. Prvi del dneva bomo mnogo bolj delavni in nepopustljivi. Znali bomo prevzeti odgovornost in postoriti vse kar je treba. Luna bo ob 12.51. uri prestopila v vodnarja. Razlika, ki jo bomo zaznali, bo v našem načinu razmišljanja. Dovolili si bomo kakšno spremembo. Vseeno je nam znamenje vodnarja nosi več nepredvidljivih trenutkov, kar zna v nas pustiti nekaj več nezadovoljstva.

Ko bo Luna še v kozorogu se bo najprej s sekstilom povezala z Venero. Ta okorna Venera je ravno dobro začela svojo pot naprej in njena usoda jo je zopet usmerila v objem z R Saturnom. In Luna bona to povezovanje tokrat spet opomnila. Kvadrat Venere in R Saturna nas čaka v petek. Odnosi in vse naše vrednote bodo zopet postavljene v ospredje.

Dobri dve uri kasneje, ob 10.00. uri, se bo Luna s trigonom povezala tudi z Marsom. To nas bo vseeno napolnilo s tisto pravo energijo in nam dalo voljo za nove korake in odločitve. Znali se bomo postaviti zase.

Ob 11.56. uri bo nastopil Zadnji krajec in namig, da moramo začeti delati prostor. Začenja se obdobje pred Mlajem, zaradi česar bomo posvečali več pozornosti sebi, svojim najbližjim in svoji najbližji okolici. Našli bomo energijo, ki jo bomo potrebovali. S tem se bo sprožilo tudi povezovanje Sonca in R Merkurja, ki sestavljata svojo konjunkcijo. Zelo zamišljeni bomo. Karkoli bomo izrekli ali naredili bo imelo neko pomembno sporočilo.

Kmalu zatem, ko bo Luna prestopila v vodnarja, bo ob 14.31. uri sestavila kvadrat z R Merkurjem. To bo v nas sprožilo več zmedenosti in nerazložljivega nemira.

Danes bo svoj prestop naredilo tudi Sonce. Pozno ponoči, ob 23.27. uri bo Sonce prestopilo v zemeljsko znamenje bika. Zaznati bo več občutka miru, zadovoljstva in naklonjenost materialnim zadevam. Iskali bomo tisto, kar nam prinaša korist in užitek.