Astrološki pregled za sredo 18. maj

dnevni horoskop slika
Za harmonijo se bo potrebno potruditi.

Sreda nam bo z Luno v tehtnici prinesla nekaj več napetosti in nemira. Znamenje tehtnice hrepeni po harmoniji in usklajenosti, po lepih in prijetnih odnosih, ne prenese pa nesporazumov, blatenja ali slabega počutja. Če ne bomo dosegli kar hočemo na lep in miren način, bomo to kar zahtevali, pa tudi če na silo.

Že takoj v jutranjih urah, ob 6.37., bo Luna sestavila kvadrat z R Plutonom. Kdo si bo upal in želel začeti dan ob takih vplivih? Ampak, ker je določene stvari treba narediti, se bomo tudi tokrat podali na pot, čeprav z grenkim priokusom.

In ker vemo, da v življenju ni samo lepih strani in trenutkov, bodimo pripravljeni, da nam današnji dan postreže s kakšnim presenečenjem. Ob 17.22. se namreč Luna z opozicijo poveže z Uranom, kar nam zna nekoliko zamajati tla pod nogami. Občutili bomo več nemira in napetosti.

Do konca dneva bo Luna v prazno. V tem obdobju bomo lahko bolj mirni in zadovoljni, kot bi želela tehtnica. Tudi preko dispozitorja Luna ne bo spremenila svojega mnenja, ampak nas bo nagovarjala naj uživamo vsak trenutek.