Astrološki pregled za sredo 15. junij

dnevni horoskop slika
V odnosih bomo potrebovali poglobitev.

Tudi v sredo bo Luna še v tehtnici. To bo v nas spodbujalo pozitivna čustva in prijetne občutke. Bolj zadovoljni, sproščeni, družabni in umirjeni bomo. Vendar bo popldne Luna prestopila v novo znamenje, škorpijona. Začutili bomo lahko drugo vrsto energije. Vse bomo doživljali bolj intenzivno in usodno. Veliko bo stvari, ki jih ne bomo želeli kar izpustiti, ne da bi prej dodobra preverili in spoznali za kaj sploh gre. Bolj se bomo zavedali svojih pomankljivosti in tudi prednosti.

Zjutraj ob 9.00., ko bo Luna še v tehtnici, bo sestavila trigon s svojo dispozitorico Venero. To bo v nas prebudilo tisto najlepšo plat. Kako veseli, srčni in prijetni bomo? Znali bomo uživati, imeti radi, znali bomo prisluhniti sogovorniku in mu nameniti lepo besedo. Do 15.18. ure bo tako Luna v praznem teku. Vse do takrat si privoščimo najlepše kar nam Luna v tehtnici ponuja. Zabavajmo se. Ljubimo se. Veselimo, družimo, občudujmo, sodelujmo in uživajmo v vsem lepem, kar nas obdaja.

Ko bo Luna prestopila v škorpijona bodo začele veljati drugačne energije. Bolj se bomo obrnili v sebe in tako posvetili večjo pozornost sebi in svojim občutkom. Na ta način bomo tudi bolj prodorni in znali bomo prepoznati želje in občutja drugih.