Astrološki pregled za sredo 14. junij

dnevni horoskop slika
Luna še vedno v vodnarju. Spodbuja, motivira, navdihuje, izziva in buri duhove. Še en nedolgočasen dan je pred nami, ko nič ne bo tako kot običajno. Prepustimo se in ne delajmo rezane podobe. Prevladoval bo skupinski duh in prava družba bo tista, ki nam bo ponujala možnosti drugačnih odzivov.

Kvadrat Merkurja in Neptuna se sestavi zelo zgodaj, ob 4.56. uri. Če to povezovanje prinaša več zavajanja, laži, prevar, nezaupanja, nejasnosti in raztresenosti, potem je danes pomembno, da smo previdni v medsebojnih odnosih, da ne zavijemo spoti. Še posebno dvojčki, device in ribe so že imele priložnost izkusiti te zavajujoče vplive. Vsega po malo in nič določenega. Težje se bomo zbrali in povedali kar je v naših mislih. Vseeno bo vpliv čez dan zbledel in tudi v naših mislih bo več jasnine.

Jutri pa se dovrši še en zahtevnejši aspekt Sonca in R Saturna. Njuna opozicija bo najmočnejša ob 11.18. uri. Levi, kozorogi in vodnarji bodo tako že danes lahko zaznavali te težke, obremenjujoče energije, ki jih ta par prinaša. Veliko dokazovanja in potrjevanja lahko pričakujemo. Prav tako bo oslabljena vitalna energija, zato poskrbite za primerne obroke, ki bodo podprli vašo vitalnost. Več uspehov lahko pričakujemo na poslovnem področju, čeprav se bo zdelo, da bodo taki uspehi težko dosegljivi in celo nemožni.