Astrološki pregled za sredo 13. april

dnevni horoskop slika
Sreda bo obarvana z vibracijami Lune v raku. Preplavljeni bomo z občutki nežnosti, ranljivosti in umirjenosti. Znali bomo poskrbeti za druge, jim biti naklonjeni in znali bomo svetovati.

Rastoči krajec sporoča, da imamo veliko energije, veliko projektov. Rešujemo situacijo. Marsikomu pa lahko proti večeru in v nočnih urah povzroči več napetosti.

V jutranjih urah bo Luna ob 5.27. zopet povezala Merkurja in Neptuna, ki sta se s sekstilom povezala že včeraj. Polni bomo nežnosti, očarljivosti in sočutja. Znali bomo povedati kaj mislimo in čutimo. V nas bo veliko sočutja, potrpljenja in umirjenosti.

Tudi ob 11.13. uri bomo še lahko velikodušni, širokosrčni in dobrovoljni. S povezavo Lune in R Jupitra v sekstilu bomo znali pozornost posvetiti tudi sebi in narediti nekaj za svojo dušo, nekaj kar nas bo osrečilo. Ne bomo pa pozabili občutke sreče in pozitivne naravnanosti deliti tudi z drugimi.

Nekaj minut pred 17. uro pa nas bo presenetila opozicija Lune in Plutona. Vsa naša čustva znajo priti na dan v najmočnejši možni obliki. Naše doživljanje in odzivanje bo bolj intenzivno in hkrati nestabilno. Kdo bo soočen tudi s kakšno neprijetno izkušnjo.

V večernih uran bo Luna tvorila kvadrat na Uran, prinašala hitrejše čustvene reakcije, nekaterim celo šoke in s tem ranjena čustva.